Werkplaats

Reparatie en onderhoud doen wij aan elk merk auto.

Hoofdzakelijk maken wij dan gebruik van kwaliteitsmerk onderdelen welke tot wel 10x per dag geleverd worden. Of het nu filters betreft, een radiateur voor de koeling van de motor, zomer- of winterbanden in alle maten en merken, remschijven of blokken, uitlaatdelen; wij garanderen dat we de zelfde dag over de juiste onderdelen zullen beschikken.

 

Uw voordeel:

  • Service gewoon dicht bij huis.
  • Gebruik van AA-merk kwaliteits-onderdelen voor perfecte pasvorm en comfort.
  • Auto na kantoortijd ophalen, geen probleem. Dat is tot laat op de avond mogelijk.

APK-keuring aan benzine en diesel,lpg auto’s en campers worden door ons uitgevoerd.

Airco-service voeren wij uit, het reinigen van het aircosysteem, verversen van de speciale aircopomp-olie, vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Dit alles is noodzakelijk voor een goede werking van het aircosysteem.

5

Wij gaan voor kwaliteit

IMG_9542

APK keuring

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van je auto? Kom dan naar Autobedrijf Neplenbroek Plan vandaag nog online je afspraak in! De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Onze APK slechts €29,50 All-in

Onze APK-prijs van €29,50 is All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten.

De APK staat los van onderhoud aan je auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

Combineer de APK met een onderhoudsbeurt

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want je bespaart zo tijd en geld! Combineer je een APK keuring met een grote beurt, dan betaal je slechts €0.00! voor de APK keuring (normaal €29,50).

Accu’s

Komt de motor van je auto moeizaam op gang? Grote kans dat je accu niet meer goed werkt. De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer 6 jaar. Maar wanneer je veel korte ritten maakt, is dit aanzienlijk minder.

33% van de autopechgevallen wordt veroorzaakt door een defecte accu. Benieuwd naar de staat van jouw accu? Kom langs voor een gratis accucheck!

 

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag gemonteerd

Altijd een geschikte accu voor jouw auto

De vermogens en afmetingen van accu’s zijn verschillend. Autobedrijf Neplenbroek maakt gebruik van Requal accu’s.Je hoeft je geen zorgen te maken dat je online een verkeerde accu bestelt. Op basis van je kenteken bieden wij je uitsluitend het accutype aan dat geschikt is voor jouw auto. Accu’s die door Autobedrijf Neplenbroek worden gemonteerd zijn altijd volledig opgeladen.

Vandaag nog je accu vervangen?

Wanneer je voor 11.00 uur een accu bestelt, kun je vandaag nog terecht voor montage van de nieuwe accu. Wij monteren standaard accu’s tegen vaste lage prijzen.

6

Bandenwissel

Tijd voor je bandenwissel? Je bent waarschijnlijk niet de enige. Ieder jaar wisselen 3,2 miljoen Nederlanders van zomer- naar winterbanden en andersom. Voorkom wachten en plan daarom direct online een afspraak voor jouw bandenwissel.