Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan uw auto zoals een aircoservice, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring kunt u bij ons terecht. Dit geldt voor zowel personen- als bedrijfswagens, maar ook voor campers en caravans. Tijdens reparatie aan uw voertuig kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Bovendien kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

9pJVDupc9T5YwEEkGzJhJUro4BHryP5F5CD5NqCz.jpeg

Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of het bijvullen van uw airconditioning. Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

De voordelen van Autobedrijf Neplenbroek:

  • Service gewoon dicht bij huis;
  • Gebruik van AA-merk kwaliteitsonderdelen voor perfecte pasvorm en comfort;
  • Auto na kantoortijd ophalen is geen probleem. Dit is tot laat in de avond mogelijk;

Plan nu online uw afspraak in! Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. In de avond en op zondag werken wij enkel op afspraak.

b1920x1080 (2).jpg